Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Νέα ιστοσελίδα του σταθμού

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Μεγαλόπολη fm» έχει ξεκινήσει μία πολύ καλή προσπάθεια, δημιουργώντας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου δημοσιεύει τοπικές ειδήσεις. Μάλιστα στο Blog του σταθμού, μπορεί ο καθένας να κάνει τα σχόλια του και να συμμετάσχει σε μία διαδικτυακή συζήτηση η οποία διεξάγεται για ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την επαρχία της Μεγαλόπολης.
Ευχόμαστε λοιπόν αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες του διαδικτύου. Η ιστοσελίδα είναι http://www.megalopoli-fm.gr.

Με την ευκαιρία αυτή να αναφέρω μία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση την οποία εντόπισα στην ιστοσελίδα του «Μεγαλόπολη fm». Θα διαβάσατε ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η αστυνομία ανακοινώσει ότι συνέλαβε 15 αθίγγανους οι οποίοι είχαν κλέψει έξι τόνους σίδερο από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη!
Πολύ εύστοχα σημειώνει η ιστοσελίδα: «Απορίας άξια: πώς μπαίνουν κάθε τόσο , με ολόκληρο στόλο αυτοκινήτων, κλέβουν, φορτώνουν τόνους, φεύγουν και δεν τους εντοπίζει κανείς εργαζόμενος ή φύλακαςΑν δε, θυμηθούμε ότι από τις ίδιες πύλες εισόδου της ΔΕΗ, κατέστη αδύνατον την περίοδο της απεργίας να μπει οποιοσδήποτε εργαζόμενος που δεν επιθυμούσε να απεργήσει (ο έρημος) τότε πρέπει να ομολογήσουμε ότι......μπερδευτήκαμε.Αυτές οι πύλες είναι πολύ.....αυτόματης εισόδου!!!!»
.
Πηγή: "Καλημέρα Αρκαδία" (εφημ. Αρκαδικές Ειδήσεις) 26-9-2008
http://kalimera-arkadia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: