Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008

Κόντρα Μπαρούτσα - Τζανετόπουλου

"Βγήκαν τα μαχαίρια" στην ημερίδα της ΤΕΔΚΑ για την πυρόπληκτη Μεγαλόπολη ανάμεσα στον πρόεδρό της και Δήμαρχο Τρικολώνων Γιώργο Μπαρούτσα και στον Αντινομάρχη Θύμιο Τζανετόπουλο. Μετά την επεισοδιακή λογομαχία που είχαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας εντός και εκτός της αίθουσας, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και με συνεντεύξεις και δελτία τύπου.
.
Σε κόντρα έχουν έρθει ο Μπαρούτσας (Πρόεδρος ΤΕΔΚΑ) με τον Τζανετόπουλο (Αντινομάρχης). Για ποιο λόγο; Ο Αντινομάρχης πήγε στην εκδήλωση που έκανε η ΤΕΔΚΑ την Κυριακή στη Μεγαλόπολη για το περιβάλλον και κάποια στιγμή ζήτησε να πάρει το λόγο. Δεν του δόθηκε και εκείνος έβγαλε μία ανακοίνωση και μιλά για «φιέστα» και για «προκλητική, αυταρχική, αλαζονική και απρεπέστατη συμπεριφορά» του Μπαρούτσα, τον οποίο και κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί το αξίωμα του για την προσωπική του προβολή».
Η κόντρα τους μεταφέρθηκε χθες και στα ερτζιανά! Μίλησαν στη Δημοτική Ραδιοφωνία, στην εκπομπή «Καλημέρα Τρίπολη» που χθες εκτάκτως παρουσίαζε ο Γιώργος Μουστόγιαννης. Υπήρξε για αρκετή ώρα μία αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο πολιτικούς, διότι ο Αντινομάρχης δεν ήθελε να κάνει διάλογο με τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚΑ. Η απάντηση του Μπαρούστα ήταν ότι ο Τζανετόπουλος παραπληροφορεί τον κόσμο και ότι λέει ανακρίβειες και ψέματα.
Εξήγησε ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΑ ότι συντονιστής της συζήτησης δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ένας δημοσιογράφος Αθηναϊκής εφημερίδας. Ανέφερε ότι κάποια στιγμή Δήμαρχοι της Αρκαδίας, οι οποίοι προβλεπόταν από το πρόγραμμα να πάρουν το λόγο, μίλησαν και κατηγόρησαν για κάποια πράγματα τη Νομαρχία. Τότε ο Τζανετόπουλος –ως εκπρόσωπος της Νομαρχίας στην εκδήλωση- ζήτησε το λόγο για να απαντήσει, αλλά δεν του δόθηκε. Σύμφωνα με τον Μπαρούτσα, είπαν στον Αντινομάρχη, να μιλήσει πιο μετά, αφού ολοκληρωθούν οι ομιλίες που είχαν προγραμματιστεί για την εκδήλωση.
Τελικά, υπήρξε μία παρεξήγηση. Ο Τζανετόπουλος θεώρησε ότι δεν είναι σωστό να παραμένει βουβός, όταν «πυροβολείται» η Νομαρχία, από την άλλη πλευρά ο Μπαρούτσας εξηγούσε ότι ο λόγος θα δινόταν στον Αντινομάρχη, αλλά λίγο αργότερα και τελικά προέκυψε μία κόντρα που πήρε μεγάλες διαστάσεις και δημοσιότητα. Δεν πιστεύω πάντως ότι θα υπάρξει συνέχεια…
.
Πηγή: "Καλημέρα Αρκαδία" (εφημ. Αρκαδικές Ειδήσεις) 12-6-2008
http://kalimera-arkadia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: