Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008

Μαραθώνιος αγάπης από τη ΕΡΑ Τρίπολης και το Σύλλογο "Πίστη"

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου ο μεγάλος μαραθώνιος αγάπης από την ΕΡΑ Τρίπολης και τον σύλλογο Πίστη

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου η Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, διοργανώνουν ραδιομαραθώνιο αγάπης και στήριξης για την καθημερινή αδυσώπητα σκληρή πραγματικότητα που μαστίζει πολλά παιδιά από την βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία.
Η Πίστη δημιουργήθηκε το 1993 από τους γονείς που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και αντιμετωπίζουν με πίστη το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους και των παιδιών όλου του κόσμου.
Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια, διοργανώνει από τις 10.00 το πρωί της Πέμπτης 26 Ιουνίου μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι και από τις 4.00 μέχρι τις 7.00 το απόγευμα ραδιομαραθώνιο αγάπης, γνωριμίας και στήριξης της υπεράνθρωπης αυτής προσπάθειας.
Μαζί οι περισσότεροι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα μεταδώσουν αποσπάσματα από το πρόγραμμα που θα βγαίνει στον αέρα.
Από τους ραδιοθαλάμους της Τρίπολης και του Ναυπλίου και από τους 95,3 FM και από τους 1314 ΑΜ, θα μεταδοθούν μηνύματα, θα ακουστούν συνεντεύξεις, θα παρουσιαστεί η προσπάθεια του Συλλόγου Πίστη και θα συγκεντρωθούν χρήματα και εθελοντές αιμοδότες για τις ανάγκες των γονιών και των παιδιών που στέκονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα των νεοπλασματικών ασθενειών.
Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν προσπάθεια κρίνεται αναγκαία γιατί κάθε παιδί πρέπει πάντα να είναι γελαστό και ξένοιαστο.
Γιατί σε κάθε παιδί πρέπει όλοι να εξασφαλίζουμε το δικαίωμα να χαίρεται να ονειρεύεται και να ελπίζει στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: