Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

Βάζει γκολ στις τράπεζες!!! αντί για το γήπεδο…

Και η βόμβα εξερράγη… Το ακούγαμε και δεν το πιστεύαμε…
Ο πιτσιρικάς που έχει φτερά στα πόδια και έχει αναστατώσει τις αρχές, οι οποίες δε μπορούν να τον συλλάβουν μετά από ληστείες που πραγματοποιεί σε τράπεζες της Εύβοιας, της Καλαμάτας και της Κορίνθου είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγαλώσει στη Μεγαλόπολη και έχει ανδρωθεί στον αθλητισμό με τα χρώματα του ΑΟΜ ΔΟΞΑ.
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα της εφημερίδας «Εσπρέσσο»:

Ο... μπαλαδόρος που χτυπάει τις τράπεζες!
Σε... κουτσό άλογο πόνταρε ομάδα της Εύβοιας που αγόρασε ποδοσφαιριστή ως μεγάλο ταλέντο, αλλά αντί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ασχολείται με ληστείες τραπεζών σε Εύβοια και Πελοπόννησο, έχοντας ως βασικό προσόν την καλή του φυσική κατάσταση. «Φτερωτό Ερμή» τον ονόμασαν οι αστυνομικοί καθώς τρέχει σαν αίλουρος και καταφέρνει και ξεφεύγει πεζός ύστερα από κάθε ληστεία. Μάλιστα είναι και θρασύς, αφού στις τελευταίες ληστείες δεν χρησιμοποιεί καν καμουφλάζ. Μπαίνει στις τράπεζες χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, αρπάζει τα χρήματα και αρχίζει το τρέξιμο. Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής από την Αλβανία εγκατέλειψε την προετοιμασία της ομάδας του, που αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική, στις αρχές καλοκαιριού και επιδόθηκε στις ληστείες τραπεζών.
Η πρώτη του αποστολή ήταν... εκτός έδρας και μάλιστα στην Καλαμάτα, τον περασμένο Ιούλιο. Ακολούθησαν τρεις ληστείες τραπεζών σε Αμάρυνθο, Ξυλόκαστρο και Καλαμάτα, τον Οκτώβριο. Το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε στην Κόρινθο όπου έκανε την πιο κερδοφόρα ληστεία καθώς πήρε από τα ταμεία 130.000 ευρώ! Μπήκε στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας κρατώντας δύο όπλα στα χέρια του. Ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες και πυροβόλησε μια φορά στην οροφή. Πήρε από τα ταμεία τα χρήματα και βγήκε από την τράπεζα. Αυτόπτες μάρτυρες τον ακολούθησαν αλλά ο 21χρονος ληστής ξεπέρασε στο τρέξιμο και τον... διάσημο Αμερικανό σπρίντερ Καρλ Λιούις. Σε μεγάλη απόσταση τον περίμενε με μηχανή ο συνεργός του. Μάλιστα πάνω στον πανικό να φύγουν γρήγορα του έπεσε το κράνος. Ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά οι ληστές είχαν εξαφανιστεί. Μέσα στην τράπεζα επίσης έπεσε το ένα όπλο του νεαρού Αλβανού, στο οποίο βρέθηκαν και δακτυλικά του αποτυπώματα. Οι αστυνομικοί έδειξαν και φωτογραφία του στους υπαλλήλους, οι οποίοι τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα. Οι αστυνομικοί στήνουν μπλόκα σε οικίες συγγενών του σε Αθήνα και Μεσσηνία, αλλά φαίνεται ότι ο ληστής παίρνει ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟΣ

Πηγή: «Εσπρέσσο» 5-11-2008
http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: