Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2008

Καθιζήσεις στην Ε.Ο. Μεγαλόπολης - Καρύταινας - Ανδρίτσαινας

Σοβαρές καθιζήσεις έχει υποστεί σε πολλά σημεία, το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού Β΄ Κυκλοφορίας Μεγαλόπολης – Καρύταινας – Ανδρίτσαινας, σε βαθμό που να υφίσταται μεγάλος κίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Σε πάνω από 20 χιλιόμετρα υπάρχουν ανοίγματα πλάτους 5 έως 10 εκατοστά και βάθους μέχρι 40 εκατοστά. Με τις βροχές δε του χειμώνα, η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί. Το θέμα της επικινδυνότητας του ανωτέρω δρόμου έχει γνωστοποιηθεί αρμοδίως, χωρίς αποτέλεσμα.
Με κατεπείγον έγγραφό του στις 17/10, προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά, ο δήμαρχος Γόρτυνος κ. Κωνσταντίνος Μιχόπουλος αφού εκφράζει τον φόβο του, ότι τον χειμώνα υπάρχει κίνδυνος διακοπής της κυκλοφορίας, καταλήγει «παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νομού, για την αποκατάσταση της βατότητας, γιατί σε περίπτωση ατυχήματος θα έχουμε υποπέσει όλοι μας στην κατηγορία των ηθικών αυτουργών»!
Το θέμα έφτασε στις 31/10 στη Βουλή, όπου ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Δημήτρης Ρέππας ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών αν προτίθεται να παρέμβει ώστε να αποκατασταθεί σύντομα η ζημιά και να αποφευχθούν ατυχήματα.

Πηγή: "Νέα της Μεγαλόπολης" - Νοέμβριος 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: