Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008

Δώστε Προσοχή

Από το megalopoli.blogspot.com λάβαμε το παρακάτω:
Πριν λίγες μέρες πήρα την παρακάνω επιστολή γραμμένη στα Αγγλικά με Αποστολέα κάποιον David Wilson που δηλώνει εμπειρογνώμον της εταιρείας Johnson & Associates S.A. απο την ΙΣΠΑΝΙΑ με τα E-mail: 1)dwil5858@yahoo.es και 2) davjw58@gmail.com με τηλέφωνο +34690376654 και FAX +34917905491.Ο φάκελος που ήταν μεσα η επιστολή εστάλει κανονικά επίσημα από την Ισπανία.
Στην επιστολή αναφέρει:

Johnson & Associates S.AFax:+34917905491/+34911311810
Date:10/12/2008
Παρακαλώ δώστε αυτήν την επιστολή σε έναν εμπιστευμένο μεταφραστή.
Είμαι ο Dαvid Wilson ειδικός εταιρικών και νομικών υποθέσεων.Είμαι συνεταίρος στην Johhson & Associates S.AΕπικοινωνώ μαζί σας σχετικά με έναν πελάτη ο οποίος πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Μαδρίτη τον Μάρτιο του 2005 ο οποίος ήταν εξέχων πελάτης μου.Τυγχάνει να έχει το ίδιο ΕΠΩΝΥΜΟ με εσάς. Πριν τον θάνατό του ο πελάτης μου τοποθέτησε 22.000.000 δολάρια σε οικονομικό ίδρυμα εδώ στην Ευρώπη.Έγγραφα σχετικά με αυτήν την κίνηση πιστοποιούν ότι μόνο συγγενείς μπορούν να έχουν απαιτήσεις. Δυστυχώς δεν υπήρχε Διαθήκη όταν πέθανε. Από όλες τις προσπάθειες που έγιναν δεν βρέθηκαν μέλη της οικογένειάς του. Ωστόσο η νέα νομοθεσία της Ε.Ε. σχετικά με κληρονομικές απαιτήσεις δείχνει ότι τέτοιου είδους απαιτήσεις έχουν διάρκεια.Το οικονομικό ίδρυμα, μου έδωσε την εντολή να παρουσιάσω τον επόμενο συγγενή ο οποίος θα διεκδικήσει τα επενδυόμενα.Εάν δεν ανταποκριθείτε σε αυτό το τελεσίγραφο, το οικονομικό ίδρυμα νόμιμα θα αναφέρει τα επενδυόμενα στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης σαν μη διεκδικούμενα.Έχω θέσει σε εφαρμογή όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποδέσμευση των κεφαλαίων και είναι πρόθεσή μου να σας δώσω την ευκαιρία να φανείτε ως δικαιούχος.Παρακαλώ έχετε υπ όψιν σας ότι είμαι εξοπλισμένος νομικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα που αφορούν το ίδρυμα.Με την απόφασή σας για αποδοχή θα προχωρήσω στην αποδέσμευση των χρημάτων ώστε να έρθουν στην κατοχή σας. Θα εισπράξετε το 50% εσείς και το 50% εγώ.Λόγω της διαφοράς της ώρας και λόγους εμπιστευτικούς αυστηρά σας συμβουλεύω πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μου με FAX ή Μ-ail.Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μου θα σας ενημερώσω για το πώς θα επιλυθεί το θέμα.Ήταν επιθυμία να επενδύσω εκτός της χώρας μου, οπότε είναι ευκαιρία για μένα να επενδύσω το μερίδιό μου στη χώρα σου.Εν κατακλείδι απαιτώ την απόλυτη ειλικρίνεια, συνεργασία και εμπιστοσύνη, ώστε να ολοκληρωθεί υπό νόμιμες διαδικασίες οι οποίες θα σας προστατεύσουν νομικά από τυχόν παράβαση του Νόμου.

David Wilson
Private Phone: +34690376654 Email dwil5858@yahoo.es OR davjw58@gmail.com
FAX: +34917905491

Έψαξα στο internet για αυτό το θέμα και είδα πως αυτή η επιστολή έχει πάει σε πολλά άτομα ( π.χ. http://proitos.blogspot.com/ ) οπότε προφάνως είναι απάτη. Το ανήρτησα για να σας προειδοποιήσω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι απο την Πτολεμαιδα και η επιστολη-παγιδα σταλθηκε στο ονομα του απο 8ετιας συγχωρημενου πατερα μου .ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ