Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008

Περιοδείες και επισκέψεις Παν. Βαλασόπουλου

Μια σειρά περιοδείες και επισκέψεις πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, οικονομολόγος Παναγιώτης Βαλασόπουλος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου,την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ο κ. Βαλασόπουλος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στο Δήμο Μεγαλόπολης, καθώς επίσης στην επιμνημόσυνη δέηση για τα 152 θύματα της πόλης και τα 40 από τους οικισμούς της επαρχίας Μεγαλόπολης.
Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου παραβρέθηκε στον εορτασμό της προστάτιδας των λιγνιτωρυχείων Αγ. Βαρβάρας, που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης της ΔΕΗ στο ορυχείο Θωκνίας.
Την Παρασκευή 5 του μήνα ο υποψήφιος βουλευτής παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό που πραγματοποιήθηκε στον Αγ. Νικόλαο, προστάτη της ΒΙΠΕ Τρίπολης. Επίσης παραβρέθηκε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, τον οποίο διοργάνωσαν η ΤΕΔΚ Αρκαδίας, ο Αστέρας Τρίπολης και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Το Σάββατο 6/12 ο κ. Βαλασόπουλος παρακολούθησε την πρώτη θεία λειτουργία που τελέστηκε στον ανακαινισμένο ναό του Αγ. Νικολάου Καμποχωρίου ο οποίος είχε καταστραφεί από τις πυρκαγιές του 2007 και στην επισκευή του οποίου συνέβαλε ο υποψήφιος βουλευτής. Την ίδια μέρα, παραβρέθηκε και στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αγ. Νικολάου στη Μεγαλόπολη, καθώς και στην περιφορά της εικόνας.
Πηγή: "Ελευθερία" Καλαμάτας 14-12-2008
http://www.eleftherianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: