Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Αίσιο τέλος για τη 14χρονη που αγνοείτο στις Σέρρες

Στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης βρέθηκε η 14χρονη μαθήτρια, που τα ίχνη της αγνοούνταν από χθες το πρωί. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποστράτηγος επιθεωρητής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ, Στέργιος Αποστολίδης, η νεαρή τηλεφώνησε πριν περίπου μία ώρα στον πατέρα της και ζήτησε να την πάρει από τοποθεσία της Ασπροβάλτας.
Είναι καλά στην υγεία της, ενώ τους λόγους εξαφάνισής της θα αποκαλύψει στους δικούς της και στους άνδρες της αστυνομίας, που κατευθύνονται αυτή την ώρα στο σημείο συνάντησής τους.
Η μαθήτρια, χθες το πρωί, είχε ξεκινήσει με τη δίδυμη αδερφή της για το σχολείο, όμως κάποια στιγμή την άφησε μόνη και απομακρύνθηκε, χωρίς να της αναφέρει κάτι. Υπάλληλος του ΚΤΕΛ δήλωσε στην αστυνομία πως το κορίτσι έβγαλε εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
Ακολούθησαν εξονυχιστικές έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Σερρών και της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό της ανήλικης κοπέλας. Παρότι πληροφορίες ανέφεραν ότι η 14χρονη είχε εντοπιστεί το απόγευμα στην πλατεία Ναβαρίνου της Θεσσαλονίκης, η κοπέλα αποφάσισε να δώσει πριν από λίγο σημεία ζωής και επικοινώνησε με τους δικούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: