Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009

Στο Δήμαρχο Μεγαλόπολης η "Πρωτοβουλία Πολιτών Ανω Πόλης"

Στο Δήμαρχο Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα απευθύνθηκαν μέλη της επιτροπής "Πρωτοβουλία Πολιτών Ανω Πόλης", ώστε να του παραθέσουν και να συζητήσουν μαζί του προβλήματα που τους απασχολούν.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες γνωστοποίησαν στο δήμαρχο προβλήματα που σχετίζονται με την τηλεθέρμανση, τη δυσκολία μετακίνησης πεζών και οχημάτων στην οδό 212 Εκτελεσθέντων και με τον ανεπαρκή φωτισμό στη διασταύρωση του δρόμου προς Καλαμάτα. Ο κ. Μπούρας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ζητήματα αυτά και στη συνέχεια, το ΔΣ αποφάσισε: την επέκταση του συστήματος της τηλεθέρμανσης σε ολόκληρη την πόλη της Μεγαλόπολης, τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πεζών και των οχημάτων, λόγω της διάνοιξης και της ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος και την τοποθέτηση φωτισμού στη διασταύρωση του δρόμου προς Καλαμάτα.
Η επιτροπή των πολιτών ευχαριστεί τον δήμαρχο Μεγαλόπολης και το ΔΣ για την επίλυση των χρόνιων αυτών προβλημάτων, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η “Πρωτοβουλία Πολιτών Ανω Πόλης“ έχει αναπτύξει ενεργό ρόλο σε δράσεις που στοχεύουν σε μια ανθρώπινη κοινωνία με πίστη στους θεσμούς και στις αξίες, πέρα από σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα. Επίσης όραμα και στόχος της είναι η επίτευξη προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης.
Τη σχετική ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλη: Ν. Αποστολόπουλος, Δ. Μπελιάς, Αγ. Γεωργόπουλος.

Πηγή: "Ελευθερία" Καλαμάτας 8-2-2009
http://www.eleftherianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: