Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

Αποκριάτικη βραδιά από το Δήμο Γόρτυνος

Ο Δήμος Γόρτυνος διοργάνωσε αποκριάτικη εκδήλωση και κοπή της πίτας για όλα τα χωριά του Δήμου. Μία εκδήλωση αφιερωμένη σε όλους τους κατοίκους του Δήμου. Η εκδήλωση έγινε στις 16 Φεβρουαρίου το βράδυ στο κέντρο «Παπάκια». Παρών ήταν το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, ο Πρωτοσύγκελος Ιάκωβος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου όπου λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και όλοι οι Ιερείς του Δήμου.
Σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή όλων των κατοίκων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμαρχου Κων/νου Μιχόπουλου, αφού για την εκδήλωση αυτή εργάστηκαν με διάθεση και μεράκι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλο το προσωπικό του Δήμου.
Η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη και όλοι γεύτηκαν τις νοστιμιές του κέντρου «Παπάκια». Τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί με το Χορευτικό Όμιλο Μεγαλόπολης μέχρι αργά τη νύχτα, παρόλο το τσουχτερό κρύο. Δόθηκαν γκραβούρες με το Κάστρο της Καρύταινας σε όλους τους τυχερούς της βραδιάς και ακολούθησε παράσταση από τους μικρούς μας φίλους με τα αλευρομουτζουρώματα από την κ. Ελένη Κουσκουρέλου.
Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για όλους τους παρευρισκομένους οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη βραδιά που τους αφιέρωσε, αποχώρισαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την ευχή «να είναι όλοι καλά και του Χρόνου να γιορτάσουν πάλι».

Πηγή: “Καθημερινά Νέα” 20-2-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: