Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

Κωμωδία: Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή!

Η ξεχωριστή, ξέφρενη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΗΓΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, που σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα με ξεκαρδιστικό καυστικό χιούμορ και που αγαπήθηκε από κοινό και ειδικούς, ανεβαίνει στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου της πόλης μας προσφέροντας 2 αξέχαστες ώρες στο κοινό.
Το έργο με τον τίτλο «Μπαμπά…μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» παίζεται για 6η συνεχή χρονιά σημειώνοντας τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία στην Αθήνα. Την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 500.000 θεατές, ενώ φέτος με τους συντελεστές της φιλοξενήθηκε για αρκετούς μήνες σε κεντρικό θέατρο της Θεσσαλονίκης.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Πηνελόπη Πιτσούλη, Τάσος Πεζιρκιανίδης, Γιώργος Γαλίτης, Βάσω Γουλιελμάκη, Γαλήνη Τσεβά, Βασιλική Δέλιου, Γιάννης Μανιός, Βασίλης Μπαξεβάνης και Κατερίνα Ψωμά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Ο Απόστολος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου γνωστοί για το χιούμορ τους και για την εικόνα που έχουν για τον κόσμο, θέτουν μέσω του έργου μεταφυσικά ερωτήματα τα οποία… απαντούν κιόλας!!!
Για παράδειγμα, γιατί οι νεκροί προτιμούν τις τυρόπιτες κουρού; Πότε μια μοιρολογίστρα τρίζει; Τι αριθμό έχει το εκατό; Ο γέρος τον βίδωνε τον γλόμπο; Επιστρέφει κανείς πορτοφόλι στην Ελλάδα; Χάνουμε τελικά 21 γραμμάρια όταν πεθαίνουμε; Και άλλα απίθανα ερωτήματα που μέσα στην παράσταση με μοναδικό τρόπο βρίσκουν απάντηση.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6.15μ.μ. και στις 9.15μ.μ. και θα ισχύουν εισιτήρια της Εργατικής Εστίας και του ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: