Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

Το Φωτοβολταϊκό Πάρκο της Μεγαλόπολης θέλουν 5 περιοχές της Ελλάδας!

Όσο και να ακούγετε παράξενο είναι γεγονός!
Το διάβασα στην ΑΙΧΜΗ της ΑΡΚΑΔΙΑΣ και το σχολιάζω....
Μετά τις 2 προσφυγές που έχουν γίνει από κυνηγετικές ομοσπονδίες και από την αντιπολίτευση του δήμου Μεγαλόπολης με ορισμένους κατοίκους, και με το δεδομένο ότι η προσφυγή θα συζητηθεί τον Μάιο του 2010 , ο κίνδυνος να μην γίνει το έργο στην Μεγαλόπολη είναι πλέον ορατός!
Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 5 περιοχές της Ελλάδας για να γίνει το έργο και το ενδεχόμενο αυτό πρέπει να ξυπνήσει όλους όσους πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει το έργο στην Μεγαλόπολη.
Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα που έχουν γίνει οι πολίτες να κάθονται αναπαυτικά στους καναπέδες τους και να περιμένουν να γίνουν όλα από τους άλλους! Δεν μπορεί να καθόμαστε όλοι στην άκρη και να σφυρίζουμε αδιάφορα!
Άν όλοι εμείς που ζούμε στην Μεγαλόπολη είμαστε ευχαριστημένοι από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και το ίδιο μέλλον θέλουμε για την Μεγαλόπολη έχει καλώς...
Άν πιστεύουμε ότι το καλύτερο μέλλον για την περιοχή είναι απλά να κλείσουν όλα και να μην γίνει τίποτα, χωρίς να μας λέει κανείς μια πρόταση διαφορετική , άν λύση και πρόταση σωστή είναι να λέμε ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ τότε έχει καλώς.....

ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΕΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!
......
Διαβάστε τη συνέχεια στο Καφενείο της Μεγαλόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: