Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Απάντηση στην εφημερίδα "Tα νέα της Μεγαλόπολης" σχετικά με την καθυστέρηση της τηλεθέρμανσης

Στο φύλλο των Νέων της Μεγαλόπολης του Ιανουαρίου 2009 δημοσιεύτηκε ένα κείμενο με τίτλο: "ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ 3 ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ"

Στο κείμενο γίνεται αναφορά ότι είναι άγνωστα τα αίτια της φωτιάς και ότι λόγω της φωτιάς θα καθυστερήσει η λειτουργία της μονάδας και της τηλεθέρμανσης!
Όλα αυτά βέβαια δεν ισχύουν και σίγουρα ο αρθρογράφος του κειμένου δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους και να τους ρωτήσει....για τα αίτια, για το μέγεθος της ζημιάς, για τον χρόνο αποκατάστασης και τέλος αν έχει σχέση η φωτιά με την καθυστέρηση των εργασιών και το πότε θα λειτουργήσει ξανά η μονάδα και κατ’ επέκτασιν η Τηλεθέρμανση! Και τέλος αν είχε ρωτήσει θα ήξερε ότι η Μονάδα δεν θα λειτουργήσει ούτε τέλη Φεβρουαρίου, κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει!!!
Στο καφενείο blog έχει γραφτεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα, και σε όλες του τις πλευρές!
Ας μην παραπληροφορούμε λοιπόν τον κόσμο και ιδιαίτερα κάποιους που έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν μόνο την συγκεκριμένη εφημερίδα.
Όσο για το συγκεκριμένο θέμα της αποθείωσης και των καθυστερήσεων να λειτουργήσει η μονάδα αλλά και η αποθείωση, απορώ για ακόμη μια φορά πως και δεν το ακουμπάει κανένας ενώ έχει τόσο μεγάλη σημασία.....

Αναρτήθηκε στo ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: