Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα

Aνθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα συγκεντρώνουν ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχοντας εξασφαλίσει την ασφάλεια της μεταφοράς των φαρμάκων και αγαθών, σύμφωνα με το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γιάννη Λαμπρόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΟΔ Αρκαδίας Σπύρο Μαστοράκη.
Η συγκέντρωση φαρμάκων και προϊόντων όπως εμφιαλωμένο νερό, συμπυκνωμένο γάλα και γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές, αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια και κουβέρτες, στην Τρίπολη γίνεται στο ισόγειο των γραφείων του Συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού“. Στεγάζεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 22 (τηλ. 2710 234154 ή 1056), τα γραφεία στο 2ο όροφο λειτουργούν από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τον κ. Λαμπρόπουλο, στο τηλέφωνο 6932-600571.
Η αποστολή ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα σ‘ αυτή την εβδομάδα και όπως διαβεβαιώνει ο κ. Λαμπρόπουλος “έχει διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά τους με καράβι“.
Υπάρχουν όλες οι επίσημες άδειες όλων των εμπλεκόμενων αρμόδιων φορέων, υπάρχει η συνεργασία της ισραηλινής κυβέρνησης, ενώ η βοήθεια θα συνοδεύεται από νοσηλευτές και γιατρούς της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Σύμφωνα με τον κ. Μαστοράκη, η παράδοση των αγαθών θα αποδεικνύεται με βίντεο και φωτογραφικό υλικό που θα φέρει στην επιστροφή της η αποστολή στην οποία συμμετέχουν και μέλη της ομάδας από την Αρκαδία.
Κ.Δ.

Πηγή: "Ελευθερία" Καλαμάτας 2-2-2009
http://www.eleftherianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: