Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

Ο Μαυρίκης απολογείται σήμερα στον ανακριτή.

Σήμερα στις 8 το πρωί απολογείται στην Καλαμάτα ενώπιον του εισαγγελέα, αλλά και του ανακριτή, ο φερόμενος ως ληστής της Alpha Bank Νικήτας Μαυρίκης.
Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημά του δίνοντάς του προθεσμία μέχρι σήμερα το πρωί. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν ο Νικήτας Μαυρίκης θα παραδεχτεί τη συμμετοχή του στη ληστεία ή θα αρνηθεί τις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία εμπλοκή.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικές αρχές υποστηρίζουν ότι έχουν “δέσει“ καλά την υπόθεση και ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της συμμετοχής του στη ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο πατρικό σπίτι του Νικήτα Μαυρίκη στην Καλαμάτα, μετά τη ληστεία βρέθηκε η μπαγκαζιέρα της κλεμμένης μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν μετά το “χτύπημα“ της Alpha Bank.
Το ενοχοποιητικό αυτό στοιχείο και τα υπόλοιπα που έχει συλλέξει η Αστυνομία θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά της συμμετοχής του Μαυρίκη στη ληστεία, σε περίπτωση που ο ίδιος υποστηρίξει πως δεν έχει καμία εμπλοκή κι ότι είναι αθώος.
Θ.Λ.

Πηγή: "Ελευθερία" Καλαμάτας 23-01-2009
http://www.eleftherianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: