Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

Προφυλακίστηκε ο Μαυρίκης για την ληστεία

Στις φυλακές του Ναυπλίου οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή και στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως ληστής της Αlpha Bank Νικήτας Μαυρίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της απολογίας του που διήρκεσε περισσότερο από 3 ώρες, ισχυρίσθηκε ότι είναι αθώος. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν ούτε το εισαγγελέα ούτε τον ανακριτή και αποφάσισαν ομόφωνα να προφυλακιστεί. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών οδήγησαν το Νικήτα Μαυρίκη στις φυλακές Ναυπλίου.

Πηγή: "Ελευθερία" Καλαμάτας 24-01-2009
http://www.eleftherianews.gr/


Έχοντας το δεξί πόδι σε γύψο, αλλά με ισχυρή αστυνομική δύναμη να τον συνοδεύει οδηγήθηκε χθες το πρωί στον Ανακριτή Καλαμάτας ο 52χρονος Νικήτας Μαυρίκης.
Ο Μαυρίκης φέρεται ως ο εγκέφαλος της ληστείας στο κεντρικό κατάστημα της ALPHA BANK στα τέλη Οκτωβρίου στην Καλαμάτα. Ερωτώμενος από το «Θάρρος» για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, δήλωσε ότι είναι αθώος και αυτό θα αποδειχτεί στο Δικαστήριο, ενώ εμφανίσθηκε καταπονημένος, λέγοντας: «Δε βλέπετε, με βασανίζουν. Με έχουν δεμένο πίσω με σπασμένο πόδι».
Η μεταγωγή του έγινε χθες νωρίς το πρωί από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στη Μεσσηνία και λίγο μετά τις 11.00, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και με χειροπέδες στα χέρια, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας μέσα σε τζιπ και οδηγήθηκε αμέσως στο γραφείο του ανακριτή.
Ο Νικήτας Μαυρίκης ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Πηγή: "Θάρρος" Καλαμάτας 23-01-2009
http://www.tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: