Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009

Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Υποδομών, Χωροταξίας και Δομημένου Περιβάλλοντος τοποθετήθηκε ο Αντινομάρχης Γ. Μπαλάσης

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η «Ε» όταν ανέφερε τα ονόματα των τεσσάρων νομαρχιακών συμβούλων της πλειοψηφίας που θα αναλάμβαναν θέσεις αντινομαρχών για το τρέχον έτος. Με απόφασή του ο νομάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος όρισε τους 4 αντινομάρχες που αναλαμβάνουν επικεφαλής των αντίστοιχων νομαρχιακών επιτροπών. Η πλήρωση των επιτροπών θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Στην πρώτη επιτροπή αρμόδια για θέματα υποδομών, χωροταξίας και δομημένου περιβάλλοντος τοποθετήθηκε ο Γιώργος Μπαλάσης. Στη δεύτερη επιτροπή αρμόδια για θέματα διοίκησης, οικονομικών, υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δημήτρης Κατσής. Στην τρίτη επιτροπή αρμόδια για θέματα παραγωγικών δραστηριοτήτων, φυσικού περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής ο Γιώργος Παπαδημητρίου και τέλος στην τέταρτη επιτροπή αρμόδια για θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, παιδείας, τουρισμού, μεταφορών και επικοινωνίας η Κωνσταντίνα Κοκκινάκου.
Για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με τις δηλώσεις του νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ένας από τους βασικότερους στόχους είναι να προχωρήσει το θέμα του Διοικητηρίου και να ξεκινήσει η κατασκευή του. Θα συνεχιστεί επίσης η προσπάθεια για τη βελτίωση των οδικών αξόνων που έχει στην αρμοδιότητά της η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, καθώς και η επίλυση των προβλημάτων στα σχολικά κτήρια. Με την ανέγερση και του Μουσικού Σχολείου στην Τρίπολη λύνεται σχεδόν το σύνολο των προβλημάτων της σχολικής στέγης και απομένει η ανεύρεση χώρων για τη στέγαση των νηπιαγωγείων, που το σύνολο σχεδόν, λειτουργεί σε νοικιασμένα και σε πολλές των περιπτώσεων ακατάλληλα κτήρια. Η συνεργασία όλων για το καλό του τόπου αποτελεί τη λέξη κλειδί για τους νέους αντινομάρχες που θα συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους και θα προσπαθήσουν να το αναβαθμίσουν όπου χρειάζεται. Ε.Τ.

Πηγή: "Ελευθερία" Καλαμάτας 11-01-2009
http://www.eleftherianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: